HVEM ER

Little Nordic Photography

Little Nordic Photography er et trygt univers for børn og voksne. I fotostudiet forvandles milepæle, mærkedage og fantastiske livsfortællinger til enestående portrætbilleder. Her møder du en kærlighed til mennesker og fotografi som håndværk og kunstform.

LEA BOELSKIFTE

Fotograf & indehaver af Little Nordic Photography

Siden 2013 har jeg gennem min passion for fotografi hjulpet mennesker med at indfange livets særlige øjeblikke og forvandle dem til livslange minder. Hvert enkelt menneske har sit eget unikke udtryk og sin egen personlige fortælling, som jeg sætter en ære i at portrættere gennem harmoniske og tidløse fotografier. Og i mine øjne er skabelsen af liv noget af det mest fantastiske.

Derfor har jeg specialiseret mig i gravid-, nyfødt- og børnefotografering og har altid følehornene ude i ind- og udland for følge med i, hvad der rører sig inden for dette felt.

I mit studie på Vesterbro er den menneskelige kontakt super vigtig. Jeg brænder for at skabe nærvær og tale i øjenhøjde med både børn og voksne. Little Nordic Photography er en helhedsoplevelse, hvor en tryg proces er lige så vigtig som et smukt og poetisk slutprodukt af høj kvalitet.
Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

SIMONE CHRISTOFFERSEN

Kommunikationsansvarlig & assistent

Siden 2020 har jeg varetaget flere roller i studiet, men primært er jeg Little Nordic Photography’s digitale ræv og tekstsnedker. Jeg er nemlig uddannet cand.comm. i sociale og digitale medier og interesserer mig for alt, der smager lidt af kommunikation.

Fra tid til anden får jeg også selv stukket et kamera i hånden for at lave lækkert, visuelt content, der giver dig et indblik i hverdagen på Vesterbro.

Jeg elsker nemlig det kreative univers og har interesseret mig for kunst og fotografi, siden jeg fiflede med mit første engangskamera engang i 90’erne.

Vi ses i studiet – jeg glæder mig til at tage godt imod dig!

OM STUDIET

Et par trin over gadeplan på Vesterbro i København åbner du døren til 130 kvadratmeters frirum med masser af plads til hele familien, leg og kreativitet. Tempoet er roligt, og omgivelserne er lyse og indbydende med højt til loftet og store vinduer, der inviterer Sønder Boulevards smukke, grønne miljø indenfor. Det betyder meget for os, at alle – store som små – føler sig trygge og velkomne i studiet.
Scroll to Top