Image
LEA BOELSKIFTE

Fotograf & indehaver af Little Nordic Photography

Siden 2013 har jeg gennem min passion for fotografi hjulpet mennesker med at indfange livets særlige øjeblikke og forvandle dem til livslange minder. Hvert enkelt menneske har sit eget unikke udtryk og sin egen personlige fortælling, som jeg sætter en ære i at portrættere gennem harmoniske og tidløse fotografier. Og i mine øjne er skabelsen af liv noget af det mest fantastiske.

Derfor har jeg specialiceret mig i gravid-, nyfødt- og børnefotografering og har altid følehornene ude i ind- og udland for følge med i, hvad der rører sig inden for dette felt.

I mit studie på Vesterbro er den menneskelige kontakt super vigtig. Jeg brænder for at skabe nærvær og tale i øjenhøjde med både børn og voksne. Little Nordic Photography er en helhedsoplevelse, hvor en tryg proces er lige så vigtig som et smukt og poetisk slutprodukt af høj kvalitet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Image
SIMONE CHRISTOFFERSEN

Kommunikationsansvarlig & assistent

Jeg er 30 år og uddannet cand.comm. i sociale og digitale medier fra Roskilde Universitet i 2016. 

Jeg varetager flere roller i huset, men primært er jeg Little Nordic Photography’s digitale ræv og tekstsnedker. Fra tid til anden får jeg dog også selv stukket et kamera i hånden for at lave lækkert, visuelt content, der giver dig et indblik i hverdagen på Vesterbro.

Jeg elsker nemlig det kreative univers og har interesseret mig for fotografi, siden jeg fiflede med mit første engangskamera engang i 90’erne.  

Vi ses i studiet - jeg glæder mig til at tage godt imod dig!

OM STUDIET

Det betyder meget for os, at alle – store som små – føler sig trygge og velkomne i studiet. Studiet er derfor indrettet lyst og indbydende med højt til loftet og masser af plads til hele familien.