Et lille nyt liv er det største og smukkeste, man kan opleve

Jeg hedder Lea Boelskifte, og siden 2013 har jeg gennem min passion for fotografi hjulpet mennesker med at indfange livets særlige øjeblikke og forvandle dem til livslange minder.

Hvert enkelt menneske har sit eget unikke udtryk og sin egen personlige fortælling, som jeg sætter en ære i at portrættere gennem harmoniske og tidløse fotografier. Og i mine øjne er skabelsen af liv noget af det mest fantastiske. Derfor har jeg specialiceret mig i gravid-, nyfødt- og børnefotografering og har altid følehornene ude i ind- og udland for følge med i, hvad der rører sig inden for dette felt.

I mit studie på Vesterbro er den menneskelige kontakt super vigtig. Jeg brænder for at skabe nærvær og tale i øjenhøjde med både børn og voksne. Little Nordic Photography er en helhedsoplevelse, hvor en tryg proces er lige så vigtig som et smukt og poetisk slutprodukt af høj kvalitet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Jeg har modtaget…

2019

– Titlen “Årets nyfødtfotograf 2019” hos Dansk Fotografisk Forening.

– 1 sølvmedalje i kategorien “klassisk portræt” (dff)

– 1 bronzemedalje i kategorien “newborn” (dff)

– 1 bronzemedalje i kategorien “newborn” (dff)

2018

– 1 bronzemedalje i kategorien “newborn” (dff)

– 1 bronzemedalje i kategorien “newborn” (dff)

– Kvalifikation på “Master Photographer” niveau fra Dansk Fotografisk Forening

OM STUDIET

Det betyder meget for mig, at alle – store som små – føler sig trygge og velkomne i mit studie. Studiet er derfor indrettet lyst og indbydende med højt til loftet og masser af plads til hele familien.