Book en Nyfødtfotografering
Book her
Nyfødtfotografering

De allerførste uger af et barns liv er noget helt specielt. Den lille, stadig krøllede krop, som kun kort tid endnu er fuldstændig upåvirket af verden, foreviges i helt enkle, elegante og tidsløse billeder.

Det er elskværdige minder for forældre, bedsteforældre m.fl. og viser det nye familiemedlem frem på en måde, som et hverdagsbillede skudt derhjemme ikke kan. Desuden kan billedet gives videre til de kommende generationer, for printet på lækkert papir og rammet ind i en elegant egetræsramme, bliver billedet til et smukt, personligt og levendegjort stykke kunst.

En nyfødtfotografering kræver særlig omsorg og nærvær. Omgivelserne er nænsomt tilpasset den lille ny – lige fra et tempereret rum, der passer til den nyfødtes krop, til rolige og bløde omgivelser og et langsomt tempo med omsorg for den lille som det vigtigste. Fotograferingen foregår på den lilles præmisser, og det kommer der nogle rigtig smukke resultater ud af.

GODE RÅD

Ønsker du nyfødtfotografering, kan du allerede nu booke en tid.
Det bedste tidspunkt for fotografering af nyfødte er indenfor de første 5-12 dage efter fødslen. Det er en god ide at booke fotograferingen to måneder før terminsdato.

Fotografering af en nyfødt er et samarbejde mellem forælder og fotograf, og derfor taler vi sammen om dine ønsker til billederne, og hvordan de på bedst mulig måde kan imødekommes, et par uger før fotograferingen.