Læs her vores

Handelsbetingelser

Little Nordic Photography
CVR-nr. 34175616
Sønder Boulevard 30 st
1720 København V

Sønder Boulevard 30 st
1720 København V

E-mailadresse: lea@littlenordicphotography.dk
Telefonnummer: +45 41274040

Dankort, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express kan bruges for den valgte fotografering på littlenordicphotography.dk. Beløbet hæves på dit kort i løbet af 2 arbejdsdage. Du kan også vælge at booke fotografering via e-mail, lea@littlenordicphotography.dk, og betale din fotografering via faktura inden fotograferingen. Produkter, som købes efter fotograferingen, feks. rammer, print eller digitale filer, betales inden levering fra Little Nordic Photography.

Efter fotograferingen fremvises de absolut bedste 15-25 motiver i farve og S/H under et fremvisningsmøde i Little Nordic Photographys lokaler på Vesterbro i KBH ca. 2 uger efter fotograferingen. Kunden udvælger billederne under dette møde. Digitale billeder leveres ca. 1 uge efter og håndlavede rammer med print leveres ca. 2 uger efter fremvisningen. Billederne købes og leveres igennem en af de mulige produktpakker. Alle motiver, der købes som digitale billeder, leveres i farve og i S/H.

Kunder, som køber digitale filer, får dem leveres i “JPG format” 300 DPI i farve og s/h. Digitale filer sendes igennem Pixieset.com.

Filerne skal downloades af kunden indenfor 1 uge fra modtagelse af linket.

Får kunden ikke downloadet filerne indenfor 1 uge, kan galleriet genåbnes 1 uge mod et gebyr på 200 kr. inden for 1 måned fra modtagelsen af det første link. Derefter vil filerne ikke længere være tilgængelige. Vi anbefaler altid vores kunder at lave en backup af filerne – eksempelvis via en cloud-løsning og på en ekstern harddisk. 

Fotograf Lea Boelskifte / Little Nordic Photography har ophavsretten til billederne.

Billeder, som fremvises i kundegalleriet under udvælgelse, må ikke kopieres, redigeres, modificeres eller på anden måde bruges.
Billederne, som købes, må ikke kopieres, redigeres, modificeres eller på anden måde ændres af andre end fotograf Lea Boelskifte.

Billeder, som købes af privatpersoner, må ikke videresælges eller på anden måde videregives til virksomheder med tanke på markedsføring eller lignende.

Virksomheder som ønsker rettigheder til at bruge billederne til markedsførring eller ligende – skal kontakte Little Nordic Photography inden booking af fotografering, så der skal lavet et skræddersyet tilbud for den pågældende opgave.

Brug af billeder:
Billederne taget af Little Nordic Photography vil ikke blive brugt af Little Nordic Photography med mindre, der er indgået en aftale herom. Gives der accept til brug af billeder, kan Little Nordic Photography frit bruge billederne/video til markedsføring, konkurrencer og website i ind- og udland, fotoudstillinger samt fotorelaterede websites.

Du kan fortryde gravid & børne fotografering og få det fulde beløb refunderet op til 1 uge inden den aftalte tid.

Fortryder du din nyfødt fotograferingen som er reserveret kan det indbetalte beløb ikke refunderes, men beløbet kan flyttes til en senere fotograferingen indenfor 1 år.

Skulle du, mod forventning, blive forhindret i at møde til det aftalte tidspunkt, kan fotograferingen flyttes til en anden dato, såfremt Little Nordic Photography bliver kontaktet inden kl. 08.00 på dagen for fotograferingen.

Print og produkter som er købt hos Little Nordic Photography kan ikke fortrydes, efter at ordren er placeret og sendt til fotografen pr. mail.

Gavekort som er købet og leveret kan ikke ombyttes til kontanter eller returneres. Alle gavekort som købes skal bruges indenfor 1 år.

Ingen vare hos Little Nordic Photography er en standardvare. Alle produkter bliver produceret med kundens egne billeder taget hos Little Nordic Photography, og kan derfor ikke returneres efter, de er taget, eller efter et produkt er produceret efter kundens eget ønske.

Har du købt produkter, såsom rammer, lærred el. andre produkter, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet afhængigt af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Fragtomkostninger pålægges kunden. Varen sendes til:

Little Nordic Photography v/Lea Boelskifte
Sigerstedgade 1, 4. tv.
1729 København V

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse, fødselsdato samt terminsdato.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Little Nordic Photography og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke via handelsbetingelser, som skal godkendes. Ejer af Little Nordic Photography, Lea Boelskifte, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.littlenordicphotography.dk er Lea Boelskifte. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Billeder taget hos Little Nordic Photography vil ikke blive brugt ved tredjepart eller til markedsføring, med mindre der er indgået en aftale herom pr. mail.

Uoverensstemmelser mellem Little Nordic Photography v/ Lea Boelskifte og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.

Scroll to Top