Fotograferinger


Gravidfotografering

Tiden som gravid er helt unik! Visheden om at der inde i maven ligger et nyt familiemedlem, mens du følger maven og barnets udvikling, er både fascinerende og helt enestående. Forevig tiden med billeder af dig selv med den smukke mave. Det er et vidunderligt minde.

Book her

Nyfødtfotografering

En nyfødt-fotografering kræver særlig omsorg og nærvær. Omgivelserne er nænsomt tilpasset den lille. Lige fra et tempereret rum, der passer til den nyfødtes krop, rolige og bløde omgivelser og et langsomt tempo med omsorg for den lille som det vigtigste.

Book her

Børnefotografering

Børnefotografering er noget, som jeg virkelig holder af. Jeg fokuserer på, at det skal være på børnenes betingelser, og det er en selvfølge, at det også skal være sjovt. Min oplevelse er, at de bedste billeder tages, når børnene bliver mødt i øjenhøjde og føler sig godt tilpas.

Book her

Book en fotosession i mit studio og få klassiske og naturlige billeder

 
Før en fotografering kan du bestille en tid online, der passer dig – eller skrive en besked til mig, så vi aftaler tidspunktet over mail. Inden du kommer til mit studie, får vi en snak over telefonen eller via e-mail, så slutresultatet bliver i overensstemmelse med dine tanker og ønsker til billederne. Produktpakkerne er fremvist i mit studio, så du kan se, hvilken pakke der passer dig bedst.

Efter 4-8 dage mødes vi i mit studio til et “fremvisningsmøde”, hvor du ser de absolut bedste ca 20 motiver i farve og S/H fra fotograferingen – her kan billederne og øvrige produkter bestilles. Du kan forvente en leveringstid på 2-10 dage, som kan variere alt efter hvilke produkter, du ønsker at købe.