Book en børnefotografering
Book her
Børnefotografering

Børn er vores kæreste eje, og deres kærlighed er ubetinget. Selvom vi lever i en digital verden og konstant tager billeder som aldrig før, er der intet, der kan sammenlignes med en professionel fotografering af vores børn.

Når rammerne er sat til stilrene portrætfotos, er det et helt andet udtryk, billedet har. Det er en oplagt gaveidé til eksempelvis bedsteforældre eller til at hænge på væggen i en smuk ramme.

Jeg fokuserer på, at fotograferingen skal være på børnenes betingelser, og det er en selvfølge, at det også skal være hyggeligt. Min oplevelse er, at de bedste billeder tages, når børnene bliver mødt i øjenhøjde og føler sig veltilpasse.

GODE RÅD

Ønsker du børnefotografering, kan du allerede nu booke en tid.
Når du og dit barn kommer, er det vigtigt, at barnet er frisk og veludhvilet.

Jeg bruger altid tid på at lave lidt sjov med dem, så vi kan lære hinanden lidt at kende. Det betyder, at børnene har nemmere ved at føle sig trygge i mit studie – hvilket er en forudsætning for at få de bedste billeder.

Fotografering af børn er dog et samarbejde mellem forælder og fotograf, og derfor taler vi sammen om dine ønsker til billederne, og hvordan de på bedst mulig måde kan imødekommes, nogle dage før fotograferingen.