LITTLE NORDIC PHOTOGRAPHY GÅR I SOMMERDVALE 🏖

Lea Boelskifte Børn, Familie, Gravid, Nyfødt Leave a Comment

I dag spænder vi sommersandalerne og går på ferie, hvorefter studiet vil være lukket i en periode på 3 uger. 😎

Mandag den 27. juli vender vi dog stærkt tilbage – forhåbentlig tanket op med masser af D-vitamin.☀️

Vi ønsker jer alle en rigtig skøn sommerferie, og vi glæder os til, at studiet igen summer af liv. 📸

Lea og Simone

TAK…

Lea Boelskifte Gravid, Nyfødt Leave a Comment

… til alle jer der er en del af vores rejse og til alle jer, der har delt jeres store øjeblikke og livsbekræftende begivenheder med os. 

Det seneste halve år har på alle måder været overvældende – dels på grund af den globale pandemi, der med ét vendte alt på hovedet – men ikke mindst på grund af jeres støtte, der betyder, at vi hver dag har fået lov til at lave det, vi brænder allermest for. Af hjertet tak!

Efter nogle skønne, hektiske måneder begynder vi stille og roligt at skrue ned for tempoet i studiet. Sommerferien venter nemlig lige rundt om hjørnet. 

KENDER DU VERDENS BEDSTE FAR?

Lea Boelskifte Børn, Familie Leave a Comment


Så husk at give ham lidt ekstra kærlighed. I dag fejrer vi nemlig alle de fantastiske fædre, der omfavner far-rollen og gør den til deres helt egen. 🥳

Det varmer vores hjerter, hver gang vi får muligheden for at fange unikke øjeblikke i smukke portrætfotografier – og det specielle bånd mellem far og barn er ingen undtagelse. 💕

Vi ønsker alle en rigtig dejlig fars dag. ✨

GLÆDELIG MORS DAG

Lea Boelskifte Børn Leave a Comment

I dag hylder vi, at mødre er gjort af et helt specielt stof!

Igennem årene har vi haft besøg af rigtig mange skønne mødre i studiet, og vi elsker at få muligheden for at forevige særlige kapitler i livet som det at blive og være nogens mor. 

Tak til alle jer, der havde lyst til at deltage i vores Instagram-konkurrence. Husk, at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret, når vi udlodder flere fede præmier.

Ha’ en rigtig dejlig dag alle sammen.

KALDER ALLE SUPERHELTE

Lea Boelskifte Gravid Leave a Comment

Mors dag nærmer sig med hastige skridt, og i den forbindelse vil vi gerne hylde alle de seje mødre, der hver dag ifører sig superheltekappen og giver deres børn ubetinget kærlighed. 

Hos Little Nordic Photography er vi så heldige at få lov til at forevige dette specielle kærlighedsbånd. I anledningen af Mors Dag har vi derfor stablet en helt særlig konkurrence på benene, som du kan deltage i, hvis du hopper over på vores Instagram-profil. 

https://www.instagram.com/littlenordicphotography/?hl=da

Held og lykke!

HUMØRET ER HØJT … .

Lea Boelskifte Børn Leave a Comment

… for i dag er det Latterens Verdensdag. Og en lattermild dag dedikeret til sammenhold, verdensfred og ubetinget kærlighed vil vi rigtig gerne være med til at fejre. 🎉

Latter bringer en hel masse positive og gavnlige effekter med sig. Derfor nyder vi hver gang, vores studie fyldes med grin og store smil. 😃🙌🏼

Vi synes selv, at Omega’s smil er meget smittende, ikke sandt? 💕

Vi åbner igen

Lea Boelskifte Nyfødt Leave a Comment


Det er med STOR glæde 😊 at vi kan fortælle at fra næste uge åbner vi fotostudiet 🙌🏼

Vi glæder os vanvittigt meget til at få jeres besøg, og til at komme bag kameraet. 📸I løbet af næste uge bliver der igen mulighed for at booke tider via hjemmesiden.

Vi er selvfølgelig klar med håndsprit – og tager alle de nødvendige, sundhedsmæssige forholdsregler og indlægge et passende mellemrum mellem kunderne. 💕

Ønsker jer en dejlig weekend!

Den smukkeste ramme

Lea Boelskifte Børn, Familie, Nyfødt Leave a Comment


Når der skal vælges billeder og produkt pakke er der flere muligheder 💕
Her ses produkt pakker 3 – den fineste håndlavet ramme i størrelse 60x70cm med antirefleksglas. 🖼
Motiver er printet på fine art papir som er et smukt bomuld papir. 📜

Coronavirus

Lea Boelskifte Børn Leave a Comment

Coronavirus:  Frem til den 27. marts har vi valgt at lukke fotostudiet for alle fotograferinger grundet den aktuelle smittefare. Alle berørte kunder vil blive kontaktet, så vi kan aftale nærmere omkring en ny dato for fotografering, når vi åbner igen.Fremvisning af billeder fra fotograferinger vil ske ved online-møde – nærmere information sendes pr mail.

PAS RIGTIG GODT PÅ HINANDEN DERUDE