Billedekonkurrence 2019 hos dansk fotografisk forening

Lea Boelskifte Børn, Familie, Gravid, Konkurrence, Nyfødt Leave a Comment

Jeg har før i tiden overvejret meget om jeg skulle prøve at deltage i billede konkurrencer, men overbeviste mig selv hurtig om at det ikke var noget for mig. Når jeg ser tilbage er jeg ikke i tvivl om at det som har holdt mig tilbage udelukket skyldes min egen usikkerhed og frygten for ikke at være god nok i andres øjne.

I 2018 besluttede jeg at se frygten i øjnene og deltog jeg for første gang i dansk fotografisk forening billeder konkurrence og blev beriget med 2 bronze medaljer og en kvalificering som “Master”. Det gav mig blod på tanden og i år deltog jeg igen – og hold nu fast…

Årets Fotograf i kategori “Newborn”

Jeg har modtaget 1 sølv medalje (klassisk portræt) & 2 bronze medaljer (newborn) & er blevet årets Fotograf i kategori “Newborn” – Wow.. 🙂 jeg er mega taknemlig og helt vild glad for resultatet. Mange tak til DFF for alt jeres arbejde https://dff-photo.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *