Nyfødt workshop

Lea Boelskifte Nyfødt, workshop Leave a Comment

W O R K S H O P ?

Jeg har løbende fotografer som er interesseret i mit arbejde med nyfødte og besluttede for tid tilbage at det var på sin plads at gøre min træning officiel 😮 med lidt sømmerfugl i maven er jeg så klar til at åbne mit studio for 6 fotografer til min første nyfødt workshop.

Er du fotograf el. foto interesseret og gerne vil lære el. blot forfine dine nyfødt billeder – så giver jeg et bud på hvordan jeg tager smukke tidsløse nyfødt billeder Lørdag d. 27 April 2019 i mit studio på Vesterbro i København.?

Jeg glæder mig utroligt meget til en fantastisk dag – du kan læse mere omkring workshoppen her, https://littlenordicphotography.dk/til-fotografer/

Har du spørgsmål el. ønsker at booke din plads, skriv gerne til lea@littlenordicphotography.dk ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *