Behind the scenes – og et stor tak fra fotografen!

Lea Boelskifte Børn, Familie, Gravid, Nyfødt Leave a Comment

Jeg har altid haft en stor passion for fotografi og begyndte for år tilbage at drømme om at leve af det – at fange nogle skønne øjeblikke igennem billeder af dem vi har alle kærester, vores børn. Jeg startede for 6 år siden med at fotografere i min lejlighed og havde indrettet et beskedent rum til formålet.

Jeg er så fyldt med taknemlighed for at jeg nu i 3,5 år har haft mit skønne studio på Vesterbro som har plads til at rumme de søde familier som besøger mig. Tusind tak til alle som følger mig og som vælger mig som deres fotograf, TAK!

PS. billedet af mig med det meget store SMIL skyldes at min lille kunde valgte at lade vandet i mit skød. 🙂

Ønsker jer den bedste dag.

Kærlig hilsen Lea

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *